Lökägg

2-3 gula lökar
Margarin
4 ägg
Ketchup

Skiva löken och låt den sakta steka i matfettet tills den är mjuk och en aning knaprig. Knäck äggen över och lägg lock på pannan.
När äggvitan stelnat är rätten färdig.
Salta och peppra och häll över ketchup.
Servera stekt potatis till.

Annonser
Det här inlägget postades i recept. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s